Ma már számodra is elérhető ez a klasszikus élmény, felnőtt balett formájában.

Felnőtt Balett Budapest, éld át az élményt Te is!

Felnőtt Balett Budapest, éld át az élményt Te is!

Miami Balett vélemény: Felnőtt balett, tényleg életkortól és testalkattól függetlenül?

2018. október 09. - MiamiBalett

Ha kipróbáltál már sok mozgásformát, a dinamikus és gyors aerobikot, a lágy és lassú jógát, és még mindig nem találtad meg a számodra megfelelő mozgást ezt feltétlen ki kell próbálnod:

Felnőtt balett oktatás, életkortól és testalkattól függetlenül!

Alexandra véleménye a felnőtt balettról:

hulse_alexandra.jpg

 

„Természetesen elég sok kérdés felmerült bennem, hogy vajon idevaló vagyok-e. Vagyok-e az az alkat, vagyok-e elég fiatal, vagyok-e annyira hajlékony, de a tanárok és az iskola segítségével ezeken mind túllendül az ember. És egy ponton már ott tartasz, hogy ez gyönyörű és élvezed. Annyi örömöt ad, hogy valami elképesztő.”

 

Itt megnézhetitek a teljes bemutatót a felnőtt balett órákról a LifeTV műsorán:

 

 

Az első órákra nem kell bevásárolnod balett felszerelésből. Tökéletesen megfelel egy leging, póló, és egy zokni. Később, ha szerelmese leszel a felnőtt balett óráknak, úgy is balerinának akarsz öltözni (mert mindenki úgy öltözik), így Te is be fogod szerezni magadnak a balettcipő, dresszt és harisnyát.

Nem kell félned a kezdő tanfolyamtól, itt mindenki kezdő, és teljesen az alapoktól kezdődik az oktatás, egy olyan gyakorlatban bizonyított módszerrel, mellyel esélyed nincs nem elsajátítani a klasszikus balett alapjait.

Ne hagyd ki ezt az élményt, menj el a tanfolyamra, és már ki is pipálhatod a bakancslistádon.

A bejegyzés trackback címe:

https://felnott-balett.blog.hu/api/trackback/id/tr9014292249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása