Ma már számodra is elérhető ez a klasszikus élmény, felnőtt balett formájában.

Felnőtt Balett Budapest, éld át az élményt Te is!

2019 januárban Felnőtt Balett tanfolyamok indulnak a Nyugatinál!

2018. december 30. - MiamiBalett

2019 januárban Felnőtt Balett tanfolyamok indulnak a Nyugatinál!

Itt a régen várt lehetőség, hogy Te is elkezdd ezt a balettművészeti tanfolyamot.

Ezen a képzésen teljesen az alapoktól indul az oktatás.

Teljesen átlagos felnőttek, munka után jönnek az órákra, kikapcsolódni, feltöltődni, a klasszikus balett művészetének segítségével.

18620120_1340445012715282_2840673365931333769_n.jpg

A felnőtt balett képzés sajátossága, hogy itt nem lényeges a testalkat vagy az életkor, csak az a fontos, hogy jól érezzék magukat a felnőtt balett óra résztvevői, feltöltődve és kellemesen elfáradva távozzanak a Miami Balett Budapest balettiskolából.

2019 januári tanfolyamok:

  1. 01.18. péntek 16:50-től
  2. 01.21. hétfő 20:05-től
  3. 01.22. kedd 20:05-től
  4. 01.24. csütörtök 13:30-tól

Válassz magadnak egy időpontot, és jelentkezz>>>

Várunk szeretettel!

Miami Balett vélemény: "Azért járunk ide mert szeretjük, élvezzünk és szerintem ez a lényeg!"

Miami Balett vélemény Dömötör Andreától.

 

Azért jöttem ide, mert láttam az iskolának egy előadását, az Óznak a feldolgozását, és nagyon megtetszettek benne a pipacsok. És azt gondoltam és is lehetnék ilyen pipacs, úgy tűnt, hogy ez nem olyan nehéz, én is meg tudnám tanulni, és akkor elkezdtem ide járni.

Én mindig azt gondoltam magamról, hogy nem vagyok egy tehetséges táncos alkat, úgyhogy kicsit féltem is, hogy ez a kecses mozgás nem nekem való. Eleinte tényleg nehéz volt, és rájöttem, hogy nem olyan könnyű pipacsnak lenni, viszont nem reménytelen. Már egy év eltelt és még mindig itt vagyok.

Igazából, mindenféle ember jár ide, azt tapasztaltam. Mindenféle életkorú, alkatú, tudású, és úgy tűnik mindenki szereti. Senki nem stresszeli túl, hogyha nem tudja olyan magasra emelni a lábát, vagy nem olyan szép.

Azért járunk ide mert szeretjük, élvezzünk és szerintem ez a lényeg!

.

Tényleg felhúzható a spicc cipő felnőtt korban is? Igen!

Spicc technika felnőtteknek a felnőtt balett keretein belül.

Ha becsukod a szemed, és a balettra gondolsz, biztos vagyok benne, hogy a képzeletedben megjelenő első képek között a spicc cipő, és a spicc cipőben táncoló balerina is megjelenik.

A klasszikus balett kultikus kelléke a spicc cipő.

Nem kell tovább ábrándoznod, mert most te is felpróbálhatod. Felnőttként is részt tudsz venni spicc órán.

Természetesen, nem úgy, hogy beesel az utcáról, és már is forogsz-pörögsz a spicceden. Kell némi felnőtt balett elő-tanulmány ehhez. Meg kell erősödnie a lábfejednek, bokádnak és vádlidnak, hogy sérülésmentesen tudd átélni ezt az élményt.

A felnőtt balett oktatás keretein belül most már van lehetőséged erre a dologra.

felnott_balett_budapest_balett_oktatas_felnotteknek_balettiskola_a_nyugatinal.jpg

a Nulláról kezdő spicc tanfolyam résztvevői
Miami Balett Budapest Balettiskolában

A spiccre állás, ugyan olyan születéskori adottságot feltételez, mint a felnőtt balettban a kiforgatott lábfej, valaki akár teljesen előképzettség nélkül is ki tudja forgatni a lábát oldalra, és van, akinek hosszú évek gyakorlásával, sem sikerül.

Ez igaz a spiccre állásnál is. Van, aki teljesen „otthonosan” áll spiccre, és van, akinek örökre elmegy a kedve, mert annyira fájdalmas számára a dolog.

Ettől függetlenül bátran kipróbálhatod, de csak hozzáértő szakemberek irányításával.

Ha nem akarod elrontani a saját kezdő felnőtt balett élményedet, akkor nem kell elégedetlenkedned, bizonyíthatóan nem lesz belőled balerina az Operaházban, de minden olyan dolgot kipróbálhatsz, amit a balett színpadokon látsz. Elsajátíthatod a spicc technikát, az alapoktól, és addig juthatsz el, ameddig a saját képességeid, és a születéskori adottságaid megengedik.

Tehát: spiccre fel!

Jelentkezz most teljesen kezdőként.

És éld át az élményt!

Miami Balett vélemény: Felnőtt balett, tényleg életkortól és testalkattól függetlenül?

Ha kipróbáltál már sok mozgásformát, a dinamikus és gyors aerobikot, a lágy és lassú jógát, és még mindig nem találtad meg a számodra megfelelő mozgást ezt feltétlen ki kell próbálnod:

Felnőtt balett oktatás, életkortól és testalkattól függetlenül!

Alexandra véleménye a felnőtt balettról:

hulse_alexandra.jpg

 

„Természetesen elég sok kérdés felmerült bennem, hogy vajon idevaló vagyok-e. Vagyok-e az az alkat, vagyok-e elég fiatal, vagyok-e annyira hajlékony, de a tanárok és az iskola segítségével ezeken mind túllendül az ember. És egy ponton már ott tartasz, hogy ez gyönyörű és élvezed. Annyi örömöt ad, hogy valami elképesztő.”

 

Itt megnézhetitek a teljes bemutatót a felnőtt balett órákról a LifeTV műsorán:

 

 

Az első órákra nem kell bevásárolnod balett felszerelésből. Tökéletesen megfelel egy leging, póló, és egy zokni. Később, ha szerelmese leszel a felnőtt balett óráknak, úgy is balerinának akarsz öltözni (mert mindenki úgy öltözik), így Te is be fogod szerezni magadnak a balettcipő, dresszt és harisnyát.

Nem kell félned a kezdő tanfolyamtól, itt mindenki kezdő, és teljesen az alapoktól kezdődik az oktatás, egy olyan gyakorlatban bizonyított módszerrel, mellyel esélyed nincs nem elsajátítani a klasszikus balett alapjait.

Ne hagyd ki ezt az élményt, menj el a tanfolyamra, és már ki is pipálhatod a bakancslistádon.